Zwemmen

Het is mogelijk om met ons te zwemmen in Amsterdam Noord. We dromen ervan in de toekomst ook in Amsterdam West het zwemmen aan te kunnen bieden. We begrijpen dat het reizen veel tijd en energie kan kosten. Helaas zijn er in West op dit moment geen geschikte tijden voor badwater beschikbaar, daarom kunt u met ons meezwemmen in Noord. Het is een prachtig zwembad met alle aanpassingen voor mensen met mobiliteitsbeperkingen. Ook is er een brancard aanwezig om in het uit het water te komen (geen ander bad in Amsterdam heeft dat). Bekijk het foto-overzicht om een beeld te krijgen van het zwemmen.

Het zwemmen bieden we aan op verschillende momenten, rekening houdend met de doelgroep. Wanneer u met ons wilt zwemmen, is het daarom wenselijk dit eerst te overleggen met onze zwembegeleiding. Zij kunnen u passend advies geven over welke dag en tijdstip geschikt zijn voor u.

Hieronder alvast een overzicht:

Weekdag Activiteit Doelgroep Type bad Tijdstip
Maandag Banen zwemmen Prikkelarm Wedstrijdbad 12:00 – 13:00
Banen zwemmen Wedstrijdbad 12:00 – 13:00
Bewegen & oefeningen in warm water Prikkelarm Therapiebad 13:00 – 14:00
Bewegen & oefeningen in warm water NAH Therapiebad 13:00 – 14:00
Woensdag Leren zwemmen en bewegen in warm water Therapiebad 10:00 – 11:00
Zwemmen en oefeningen Therapiebad 11:00 – 12:00

Kosten:

Voor het zwemmen worden kosten berekend naast de reguliere abonnementskosten. Dit is in verband met de tarieven die we voor de huur van een zwembad moeten betalen. Kijk op de tarievenpagina wat de kosten hiervoor zijn.

Locatie:

Friendship Sports Centre
Beemsterstraat 652
1027 ED Amsterdam