Vrienden

Bij Revasport weten wij dat sporten een investering is in ieders gezondheid. Dit is bekend, maar sporten kost in alle gevallen tijd en veelal ook geld. Waar mensen niet voor kiezen, is het hebben van een beperking. Hierin zijn uiteraard gradaties, maar in alle gevallen kost het hebben van een beperking veel tijd en geld. Er is minder tijd om te werken en geld te verdienen door alle ziekenhuisbezoeken. De kosten zijn hoger door de eigen bijdragen van medicatie, voorzieningen en aanpassingen. Kortom; door het hebben van een beperking worden veel zaken moeilijker.

Ook met een beperking is sporten belangrijk, misschien nog wel belangrijker, want bij een beperking niet sporten betekent achteruitgang.

Revasport geeft iedereen een mogelijkheid om te sporten, maar we kunnen helaas niet alles. Wie helpt onze non-profit organisatie aan de financiële middelen, zodat iedereen kan blijven sporten? Bent u dat of weet u hoe u onze sporters kunt helpen? Bel of mailt u ons graag!

Vrijwilligers

Niet alleen financieel kunt u onze sporters helpen, dat kan ook in natura. Alle hulp is welkom! Om de sporters gebruik te kunnen laten maken van de apparatuur is mankracht, toezicht en hulp bij de transfers nodig. We begrijpen dat dit moeilijk kan zijn, maar ook het instellen van de apparatuur is belangrijk. Dat is erg lastig als je handen niet sterk genoeg zijn door reuma of omdat je maar één arm kunt gebruiken door het hersenletsel. Tal van situaties zijn te beschrijven waar hulp voor nodig is. Daar hebben we betaald personeel voor nodig, maar hoe meer hulp we kunnen krijgen van vrijwilligers, hoe minder betaalde krachten wij hoeven in te zetten. Dat geeft ons de kans om verder te groeien en meer mensen te helpen sporten.

We zijn op zoek naar mensen die toezicht kunnen bieden bij het fietsen, die ons kunnen bijstaan in het geval van een lekke band, die kunnen helpen bij het ophalen van cliënten die niet zelfstandig de deur uit kunnen.

We zijn op zoek naar mensen die kunnen helpen bij het zwemmen en toezicht willen houden. We willen dat iedereen kan komen zwemmen. Omkleden zou geen belemmering moeten zijn, wat het helaas vaak wel is. Daarom zoeken we naar mensen die kunnen helpen bij het omkleden.

Komt u ons helpen of kunt u ons op weg helpen? Neem contact met ons op. Samen kunnen we meer!