Wij zijn Revasport

Ons team

Onze collega’s hebben een voorliefde voor revalidatie en sport. Naast de persoonlijke interesses en opleidingen zijn onze fysiotherapeuten bekwaam en bevoegd bevonden door het KNGF genootschap fysiotherapeuten en zijn allen geregistreerd bij het kwaliteitsregister en BIG (wet zorg).

Bij indiensttreding vragen wij onze collega’s om een VOG (verklaring omtrent gedrag) af te geven.

Voor het begeleiden van de sporters hebben de collega’s een gedragscode sociale veiligheid van de gemeente Amsterdam, in samenwerking met het NOC/NSF.

Hieronder kunt u lezen wat onze collega’s motiveert en welke opleidingen en kwalificaties zij hebben naast de reguliere vereisten om hun beroep uit te oefenen.

Okky Jaspers – Fysiotherapeut

Ik ben Okky. Ik werk en ik sport. Wat ik doe vind ik leuk. Ik heb altijd hard gewerkt, zo begeleid ik ook mensen waar ik mee werk. Oefenen en oefenen, het liefst iedere dag om zo snel en goed mogelijk doelen te behalen. Ik werk vooral in het centrum van Amsterdam en Zuid Oost.

Opleiding en specialisaties:

Fysiotherapeut, dry needling, lasertherapeut

E-mail: o.jaspers@revalideerthuis.nl

Beveiligde E-mail:
dmi.jaspers@ringamsterdam.nl 

Shaun Plumtree – Fysiotherapeut

Ik ben geboren in Australië en woon sinds 2010 in Amsterdam. Mijn carrière ben ik begonnen als acrobaat in het circus. Als acrobaat moet je altijd fit zijn en ben je veel met het menselijk lichaam bezig, vandaar mijn affiniteit met fysiotherapie. Ik heb bij Reade gewerkt en mijn ervaring ligt op het vlak reuma, dwarslaesie en neurologie.

E-mail: s.plumtree@ringamsterdam.nl

Mijn naam is Mart Hoogeveen. Ik ben (para)medisch sporttherapeut bij Revasport.
Het is mijn missie om door middel van sport mensen te helpen lichamelijke klachten te verminderen en te voorkomen.
Ik help mensen met het onderhouden van hun lichaam door hun conditie, stabiliteit en mobiliteit te verbeteren, zodat zij zelfstandiger kunnen leven.
Daarnaast ben ik momenteel bezig met een opleiding tot leefstijlcoach.
In mijn vrije sport ik zelf ook graag en ren ik over de hockeyvelden. Verder houd ik ervan om in de keuken te experimenteren met nieuwe gerechten.

Roselien van Enst – Fysiotherapeut

Ik ben opgeleid tot fysiotherapeut en ben daarnaast sporter in hart en ziel. Zelf heb ik veel ‘mankementen’, waardoor even lekker sporten of hardlopen voor mij niet mogelijk is. Toch beweeg ik iedere dag en probeer ik mijn lichaam zo fit mogelijk te houden. Hierdoor heb ik zo min mogelijk last van mijn beperkingen. Door mijn vak heb ik geleerd anders naar dingen te kijken en het lichaam niet voor lief te nemen. Investeer in je lichaam en blijf dat doen.

Telefoon: +31 615671001

E-mail: info@revasport.nl

Irene Wesseling – Fysiotherapeut

Ik ben gek op allerlei sporten; klimmen, krachttraining, wielrennen en yoga en ik ben altijd in voor activiteiten. Ik heb veel energie, maar ook veel geduld om samen te werken met mensen die tegen uitdagingen aanlopen. Want ik realiseer mij iedere dag dat activiteiten niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn.
Na mijn eindstage bij Reade (hersenletsel, amputatie, COVID en multitrauma afdeling) werd mijn passie voor de revalidatie-fysiotherapie versterkt. Het geeft mij voldoening om begeleiding te bieden bij herstel en als ‘de normale dingen’ weer met vertrouwen lukken. Maar vaak is iemand ook op zoek naar nieuwe invullingen, activiteiten of sporten, dan denk ik ook graag mee in de mogelijkheden! Verder ben je ook met orthopedische klachten bij mij aan het goede adres.
Ik vind het belangrijk om te doen waar ik in geloof en Revasport en Revalideer Thuis sluiten hierbij uitstekend aan.

Samantha Peeters- Fysiotherapeut

Na het behalen van mijn diploma fysiotherapie ben ik gestart met waarnemen in Reade, waarna ik bij het Amstelland Ziekenhuis ben gaan werken. Vrij snel daarna ben ik gaan werken bij Revalideerthuis. In 2021 ben ik begonnen met de opleiding kinderfysiotherapie. Mijn specialisatie is neurologie.

E-mail: sam@revalideerthuis.nl

Marianne Nooitgedagt – Fysiotherapeut

Ik heb jarenlang in de revalidatie bij Reade gewerkt. Daar heb ik een sportgroep opgezet voor mensen die geen andere groep of plek konden vinden. Dit heb ik ruim 20 jaar gedaan en doe ik nog steeds wekelijks met plezier op de dinsdagavond bij Revasport.

Fleur Shaw – Vrijwilliger

Ik was bezig met mijn opleiding tot ic-verpleegkundige toen ik een hersenbloeding kreeg. Sindsdien heb ik afasie. Ik ben fysiek helemaal in orde en wil graag werken, maar door het spreken en begrijpen is dat erg lastig. Bij Revasport probeer ik een weg te vinden om mensen te kunnen helpen.

Petruschka groot – Praktijkassistent

Ik ben de stem aan de telefoon die u hoort wanneer u Revasport belt. Veelal werk ik vanuit huis, omdat ik mantelzorger ben voor mijn moeder en daardoor flexibel werk moet hebben. Ik ben opgeleid tot doktersassistent. Bij Revasport help ik de cliënten en medewerkers structuur aan te brengen in de organisatie.

Gedragscode Sociale Veiligheid: