Tarieven Abonnementen

Activiteit: Maandtarief Stadspas tarief
1 x per week € 47,- € 22,-
2 x per week € 54,- € 29,-
Onbeperkt sporten € 59,- € 34,-
Fitstroke via zorgverzekering via zorgverzekering
Medisch sporten via zorgverzekering via zorgverzekering
Medisch zwemmen via zorgverzekering via zorgverzekering
Zwemmen regulier € 5,- per keer € 2,- per keer
Fietsen € 5,- per keer € 2,- per keer

Wij incasseren de abonnementskosten maandelijks aan het begin van de maand. U zult per e-mail of brief een factuur van ons ontvangen.

Wij vragen geen opstartkosten’. Op deze manier kunt u het abonnement onderbreken wanneer u lang ziek bent of een behandeling in het ziekenhuis ondergaat. Wij proberen hiermee onze sporters tegemoet te komen vanwege veelal complexe medische aandoeningen. Wij hopen dat u ons tegemoet komt in het zo vroeg mogelijk melden van geplande langdurige afwezigheid. Dit alles kost veel administratiewerk en tijd. Wij begrijpen dat niet alle ziekte gepland kan worden en proberen u ook tegemoet te komen wanneer er met terugwerkende kracht kosten verrekend moeten worden. Graag horen we schriftelijk via e-mail hoe we u hierbij kunnen helpen. In het geval dat u een collega bij het sporten spreekt en daar iets mee wil afspreken over kosten, is dat mogelijk. De gemaakte afspraak willen wij daarna alsnog van u per e-mail ontvangen. Wij hopen op uw begrip met betrekking tot deze regeling en het gebruik maken hiervan.

Stadspas:

Wanneer u in het bezit bent van een stadspas Amsterdam met groene stip kunt u gebruik maken van onze aangepaste tarieven. Bij het afsluiten van het abonnement scannen wij uw pas. Dit kunt u bij onze collega in de fitness laten doen. Het wachten is dan op een seintje van de gemeente. Wij zullen u hierover informeren.

Zwemabonnementen:

U kunt met ons banenzwemmen voor € 5,- per keer. Wij incasseren dit maandelijks nadat u bij ons gezwommen heeft.
Indien u in het warme therapiebad wil zwemmen, is dit ook mogelijk voor het bedrag van € 5,00. Dit vindt plaats op woensdag van 11:00 tot 12:00 uur.

Wanneer u op medische basis met ons wilt zwemmen, plannen wij een intake in om te horen hoe wij u bij het zwemmen kunnen helpen. Afhankelijk van uw hulpvraag kunnen we u bij een passende zwemgroep indelen.

Wat betaalt mijn verzekering?

Afhankelijk van uw indicatie en verzekeringspakket krijgt u de behandelingen vergoed. Voor fysiotherapie gelden bij een chronische indicatie altijd 20 behandelingen die voor eigen rekening zijn, tenzij u aanvullend verzekerd bent. Dit kunt u zelf bij uw zorgverzekering informeren. Wij kunnen u hiermee ook helpen, zodat vooraf duidelijk is waar u aan toe bent. ​

Voor zorgverleners:

U kunt ons bereiken via reguliere e-mail, zorgmail voor veilig e-mailverkeer of per telefoon.

Kijk bij ons team welke collega u wilt bereiken.

Het algemene praktijktelefoonnummer is: +31 615663823