Tarieven Abonnementen

Activiteit: Jaar abonnement Stadspas Jaartarief Maandtarief
1 x per week € 32,- € 7 € 47,-
2 x per week € 38,- € 13,- € 54,-
Onbeperkt sporten € 45,- € 20,- € 59,-

Wij incasseren de abonnementskosten maandelijks aan het begin van de maand. U zult per e-mail of brief een factuur van ons ontvangen.

Onze maandabonnementen kunt u maandelijks schriftelijk bij ons opzeggen. De jaarabonnementen kunt u eveneens schriftelijk met één maand opzegtermijn opzeggen. Zonder tegenbericht loopt dit abonnement door. In geval van ziekte of ziekenhuisopname lopen de jaarabonnementen door. Indien u gepland een operatie zult ondergaan kan het wenselijk zijn om gebruik te maken van een maand abonnement.

Stadspas:

Wanneer u in het bezit bent van een stadspas Amsterdam met groene stip en 55+ bent kunt u gebruik maken van onze aangepaste tarieven. Bij het afsluiten van het abonnement scannen wij uw pas. Dit kunt u bij onze collega in de fitness laten doen. Het wachten is dan op een seintje van de gemeente. Wij zullen u hierover informeren.

Medisch Sporten:

Bij een aantal van onze activiteiten kunt u ook op bais van fysiotherapie deelnemen. U kunt hiervoor een afspraak inplannen met een van onze fysiotherapeuten zodat we met u een plan kunnen maken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen bij uw doelen.

Wat betaalt mijn verzekering?

Afhankelijk van uw indicatie en verzekeringspakket krijgt u de behandelingen vergoed. Voor fysiotherapie gelden bij een chronische indicatie altijd 20 behandelingen die voor eigen rekening zijn, tenzij u aanvullend verzekerd bent. Dit kunt u zelf bij uw zorgverzekering informeren. Wij kunnen u hiermee ook helpen, zodat vooraf duidelijk is waar u aan toe bent. ​

Voor zorgverleners:

U kunt ons bereiken via reguliere e-mail, zorgmail voor veilig e-mailverkeer of per telefoon.

Kijk bij ons team welke collega u wilt bereiken.

Het algemene praktijktelefoonnummer is: +31 615663823