Revasport

Thuis in aangepast sporten.

Samen maken we van beperkingen weer mogelijkheden.

Revalideren en sporten

Revasport een plek is waar we willen dat u zich op uw gemak voelt om te sporten, waar u sociale contacten kunt opdoen en waar u van elkaar kunt leren en waar ervaringen kunnen worden uitgewisseld.

Ons team

Een toegewijd team van Carolien, sporttherapeut en meerdere fysiotherapeuten, helpen u (weer) te bewegen met een beperking of na een blessure, operatie of ziekte (zoals corona).

Uw gezondheid en de mogelijkheden

Sporten en of bewegen is gezond voor iedereen, maar niet voor iedereen op dezelfde manier. Voor mensen met lichamelijke beperkingen of onderliggende ziektebeelden is sporten nog belangrijker, daarom geen overbodige luxe om te investeren in die gezondheid. 

Omdat u allen uniek bent, als persoon, als sporter en uw historie proberen we zo goed mogelijk voor iedereen een sportmogelijkheid aan te bieden. We denken met u mee en bieden begeleiding, iets wat een reguliere fitness of sportschool niet kan bieden. 

Heeft u hulp nodig bij het maken van transfers, of wilt u graag onder begeleiding een stukje lopen, wilt u een sport doen vanuit de rolstoel. Laat het ons weten en wij denken met u mee.

 

De fitnessruimte is aangepast op beperkingen en de medewerkers zijn gespecialiseerd in revalidatie- en reumazorg. We bieden zowel reguliere fysiotherapie als sport abonnementen; u hoeft niet geblesseerd te zijn om lid te worden van Revasport.

Doelgroepen:

Reuma

Hartklachten

Niet Aangeboren Hersenletsel

Amputatie/ Multitrauma

Dwarslaesie

Klachten gerelateerd aan leeftijd

Mensen die geen behoefte hebben om naar een reguliere sportschool te gaan

Fysiotherapie

Revalidatie Thuis

Sporten


Onze partners